Handelsbettingelser

Betaling:

Alive Design modtager de fleste velkendte Debit- og kreditkort. Du kan betale dine varer med: VISA/DANKORT, MASTERCARD, VISACARD, VISA ELECTRON, MAESTRO, JCB. Der tages ikke gebyr af nogen art ved brug af ovennævnte. Du kan også betale via den populære tjeneste PayPal, der er en af verdens førende betalingsløsninger på internettet. Du kan læse mere om PayPal på http://paypal.com/

Er det sikkert at handle med kort ? Alive Design garanterer for din tryghed, når du køber på internettet. Alle dine oplysninger bliver krypterede med SSL (Secure Socket Layer) protokol og udleveres aldrig til tredje part. Det betyder, at hverken www.alivedesign.dk eller uvedkommende kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Alive Design. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Betaling via bankoverførelse? Vælger du at betale ved bankoverførsel, sender vi først varen når betalingen er registreret i vores system. Ved denne type betaling skal du skrive dit ordrenummer på overførslen. Nummeret finder du på ordrebekræftelsen, som du vil modtage i din indbakke få minutter efter bestilling af varen.

Levering:

Alive Design afsender varen senest tre hverdage efter ordreafgivelse. Skulle dette ikke kunne lade sig gøre grundet midlertidig udsolgt, kontaktes køber for eventuel returnering af det indbetalte beløb. Alive Design sørger for levering med Post Danmark (med mindre andet angives) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Alive Design kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Alive Design naturligvis en ny leverance uden beregning. Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage.Levering til Færøerne, Grønland og udlandet sker også med Post Danmark.

Forsendelse:
Hvad koster det at sende min pakke? Vi sender smykkerne med Post Danmark som brev eller pakke. Portoen vælges automatisk, alt efter værdien på det bestilte smykke. Det automatiske valg skyldes at afsendelsen er forsikret frem til dig. Du kan dog altid vælge at få sendt som pakke med en højere porto, hvis du ønsker det.

Post Danmark, brev: 20 kr.
Post Danmark, pakke: 70 kr.

Evt. returnering af et brev eller en pakke til os: Bemærk at det er dit ansvar at forsikre en forsendelse fra dig til os. Det kan du gøre ret enkelt på et posthus, ved at få din pakke sendt som værdipost, hvor du får en kvittering på din afsendelse af brevet eller pakken, med angivelse af det beløb den er forsikret for.

Returret:
Når du handler hos Alive Design har du 14 dages returret, såfremt smykket returneres i samme stand, og i samme originale emballage, som ved modtagelsen. Fakturaen skal vedlægges. Når varen er modtaget retur og godkendt refunderes dine omkostninger til din konto indenfor få dage. Vi modtager ikke varer der sendes retur pr. efterkrav.

Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen på posthuset, eller aflevere den personligt på nedenstående adresse, mod forudgående aftale. Herefter returneres dine omkostninger naturligvis til din bankkonto.

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, ordrenummer og kontonummer til den bankkonto hvortil refusion kan foregå.

Forlænget returret på gaver: Hvis du skal bruge en gave, men først skal give den på en senere dato, er det muligt at forlænge returretten. Du sender bare en e-mail til shop@alivedesign.dk med dit fakturanummer og den dato du skal give gaven på. Så vedlægger vi en bekræftelse på datoforlængelsen med smykket.

Reklamationsret: 

Alive Design yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varensnormale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Alive Design inden for rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamations sager afholder Alive Design returneringsomkostninger i rimeligt omfang.Reklamation og varereturnering Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til: Alive Design ApS Lærkevej 26A4000 Roskilde Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Alive Design har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

Virksomhedsoplysninger:

Alive Design v/ Ludvig Berg

CVR/SE-nr.: 89690714

Lærkevej 26A,

DK-4000 Roskilde

Tlf. +45 20 21 93 63

E-mail: shop@alivedesign.dk

Danske Bank reg nr: 3409 kontonr: 3429144604

 

Fortrolighedspolitik:

På denne side anvendes der ikke logstatistik eller cookies. Ved køb af en vare indsamles personoplysninger (navn, adresse, e-mail) dog kun med henblik på levering af varen og er kun tilgængelige for bogholderiet samt vores dataansvarlige. Disse oplysninger opbevares i 5 år fra dato og videregives aldrig til tredjepart. Som registreret har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven. Disse oplysninger transmitteres og opbevares ikke krypterede, modsat kortoplysninger.